Wednesday, June 20, 2018

Acne genezen maar toch een ding? Dit is de belangrijkste oorzaak

http://smartdetoxsynergybandung.com/jual-smart-detox-di-kebon-kangkung-kiaracondong-kota-bandung/

Acne genezen maar toch een ding? Dit is de belangrijkste oorzaak

 

Het elimineren van acne kan voor sommige mensen heel moeilijk zijn. Nadat de acne verdwenen is, is er meestal een nieuw probleem dat de sporen is. De acne kan snel verschijnen en verdwijnen. Acne-littekens kunnen echter jarenlang op het gezicht blijven zitten en sommige kunnen zelfs niet voor altijd verloren gaan. Waarom acne littekens kunnen verschijnen? De meeste mensen denken dat knijpen van acne de hoofdoorzaak is van het optreden van littekens zoals zwarte vlekken, littekenweefsel of pokdaligheid.

 

Maar niet volgens Mark Karolak, D.O., plastisch chirurg in het gezicht. Mark zegt dat knijpende puistjes meestal geen littekens of littekens op het gezicht veroorzaken.

 

Als alleen zwarte en witte mee-eters op het oppervlak kunnen worden geperst zonder littekens te veroorzaken, is Mark, zoals aangehaald in de littekens van Self.Penyebab acne, eigenlijk acne zelf. Zonder menselijke tussenkomst (knijpen acne-ed) kan acne de vorming van littekenweefsel, codet en hyperpigmentatie veroorzaken. Over het algemeen is acne die sporen achterlaat een soort 'cystische acne'. Cystic acne is een grote acne gepaard met ernstige ontsteking, bijna gelijk aan zweren. Cystic acne, ook wel acrosteen genoemd, verschijnt niet alleen op het oppervlak van de huid maar komt ook diep in de huid voor. Over het algemeen lijkt acne steen te wijten aan poriën verstopt door overmatige olieproductie en dode huidcellen die zich ophopen. Deze verstopte poriën zijn gevuld met pus en bacteriën, resulterend in een ontsteking.

 

Steenpuisten worden vaak geassocieerd met verhoogde hormonen zoals testosteron en androgenen die overmatige talgproductie veroorzaken. Dat is de reden waarom dit type acne vaker voorkomt in de puberteit, vóór menstruatie, zwangerschap of perimenopauze. Als er zweren in de huid zijn, zal dit de eerste veroorzaken naarmate hij er langer is, omdat pus of bacteriën meer en meer in de poriën zullen binnendringen en ontstekingen in de omgeving veroorzaken, uiteraard de arts die op Reflections Center for Skin and Body, Verenigde Staten ini oefent. . Praadangan zou de productie van collageen en vet onder de huid beschadigen, waardoor er littekens op het huidoppervlak ontstaan. Acnelittekens kunnen in verschillende vormen voorkomen. Over het algemeen in de vorm van groot ogende poriën, keloïde (prominente littekens), littekenweefsel of bruine of roodachtige vlekken. Verschillende littekens, verschillende acties uitgevoerd door een dermatoloog. De beste manier om er vanaf te komen is om uw esthetische arts te raadplegen. Zodra je littekens hebt, kun je de huidconditie niet herstellen zoals eerder. Maar artsen kunnen de huid er veel beter laten uitzien, zodat klanten comfortabeler kunnen zijn in de sociale omgeving, zegt Mark.

 

Als uw huid vatbaar is voor puistjes, is de beste manier om littekens te voorkomen, de groei van acne zo veel mogelijk onder controle te houden. Zodra puistje naar buiten springt, kan dermatoloog Dr. Jennifer MacGregor geadviseerd om een ​​dermatoloog te bezoeken voor acne kan onmiddellijk worden gelaten leeglopen. Gewoonlijk geven artsen een cortisone-injectie (behandeling met steroïden) die dient om ontsteking te verminderen, waardoor het risico op acnelittekens wordt verminderd. Injecties zullen acne binnen 24 tot 48 uur afbuigen, zei Jennifer, meldde Huffington Post. Maar wanneer naar de dokter gaan de laatste optie is, kunt u acne verminderen met zelfzorggeneesmiddelen. Crèmes en gels die salyicylzuur of benzoylperoxide bevatten, kunnen helpen acne snel te laten leeglopen en uitdrogen. Alleen bij sommige mensen kan benzoylperoxide het risico op irritatie als gevolg van een gevoelige huid vergroten. Kan ook met een acne masker voor wekelijkse behandeling of toner kruiden ingrediënten bevatten die een verzachtende ontsteking verdienen. (hst / hst)

 

No comments:

Post a Comment